Review: Black Crown Piton 2.0 padelracket

29 juli 2022
Auteur: Tim
Black Crown Piton 2.0 Padel Racket

Black Crown Piton 2.0 Padel Racket

Eigenschappen:
Beschikbaar in grijs
Bladvorm: Rondvormig
Padelracket voor gevorderde spelers
Richtprijs: €129,99
Bekijk de Black Crown Piton 2.0

Black Crown is een van de beste padelmerken, en zijn nieuwste release, de Piton 2.0, zal zeker een favoriet worden voor alle spelers van gemiddeld tot gevorderd niveau. Dit padel racket is speciaal ontworpen met controle en kracht in het achterhoofd, en beschikt over een brede sweet spot voor uiterst precieze shots.

Met zijn ruwe slagvlakken biedt de Piton 2.0 goede power en controle, terwijl spelers ook met gemak effecten kunnen maken. Dit racket is ook gebalanceerd, waardoor het een geweldige keuze is voor volleys. Als de vorige versie van dit racket je beviel, zul je de Piton 2.0 geweldig vinden - deze heeft iets meer power en is ontworpen om je te helpen je spel naar een hoger niveau te tillen.

Ontwerp en eigenschappen van het Crown Piton 2.0 padelracket

De Black Crown Piton 2.0 is de vernieuwde versie van de Piton 1.0, en heeft een verbeterd frame van 80% carbon met een 38mm profiel. Het gewicht van dit racket varieert van 365-375 gram, waardoor het een goede keuze is voor spelers die veel power willen zonder dat dit ten koste gaat van de controle.

Dit racket is ook voorzien van Black Crown's handelsmerk "brede sweet spot" die spelers meer precisie geeft bij het raken van de bal. De getextureerde slagvlakken op dit racket maken het ook gemakkelijker om spin en power te creëren bij je slagen.

Beschikbaar bij deze verkopers

Hoe presteert het Crown Piton 2.0 padelracket op de baan?

De Piton 2.0 is een geweldige keuze voor gemiddelde tot gevorderde spelers die veel controle en kracht in hun spel willen. Dit racket is goed uitgebalanceerd en biedt goede kracht en controle bij het slaan van volleys. De brede sweet spot van dit racket maakt het ook makkelijker om slagen dicht bij het net te slaan, terwijl je ook moeilijke schoten kunt nemen vanaf de onderkant van de baan.

Als je op zoek bent naar een padelracket dat je kan helpen je spel naar een hoger niveau te tillen, dan is de Black Crown Piton 2.0 zeker en vast een goede keuze. Dit racket is immers ontworpen voor spelers die goede power en controle willen, en beschikt zoals eerder gezegd over een brede sweet spot.

De voor- en nadelen van het gebruik van de Crown Piton 2.0

De Piton 2.0 is een geweldige keuze voor gemiddelde tot gevorderde spelers die veel controle en kracht in hun spel willen
Dit racket is goed gebalanceerd en biedt goede kracht en controle bij het slaan van volleys
De brede sweet spot van dit racket maakt het ook gemakkelijker slagen dicht bij het net te slaan, terwijl je ook moeilijke slagen van onderaf kunt maken
De Piton 2.0 is iets zwaarder dan sommige andere rackets op de markt, waardoor hij minder geschikt is voor spelers die op zoek zijn naar een lichter racket
Dit racket is ook iets duurder

Recente aanbiedingen
MobileMobile

Wellicht ook interessant om te lezen..

6 april 2023
Padel 1 tegen 1 spelen: hoe doe je dat?

Ben je klaar om jezelf uit te dagen en een-op-een te spelen in padel? Als je al bekend bent met ...

Lees verder >
17 maart 2023
Beste roze padelrackets: welke zijn een must-have voor vrouwelijke spelers?

Ben jij als vrouwelijke padelliefhebber op zoek naar een nieuwe padelracket? En ben je ook nog eens fan van de ...

Lees verder >
27 december 2022
Padel en voeding: wat moet je eten voor en na een padelwedstrijd?

Padel is een intensief en uitdagend spel dat veel van je lichaam vraagt. Het is daarom belangrijk om goed te ...

Lees verder >
© 2022 Padelfans.nl

crossmenu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap