De beste Adidas padelrackets: onze 3 favorieten

21 juni 2022
Auteur: Tim

Padel is een sport die steeds vaker gespeeld wordt. Het gaat om een sport die je op een relatief klein oppervlak gemakkelijk kan spelen. Padel is de fase al voorbij gegroeid dat je het alleen recreatief speelde.

Inmiddels worden er serieuze toernooien mee gespeeld en er is dan ook een toenemende vraag naar rackets in de topklasse. Adidas padelrackets worden veel gekocht door spelers die al een wat langere poos spelen.

De 10 beste Adidas padelrackets van 2022

adidas

Een seconde sneller of langzamer, de marge tussen een goede bal en een slechte bal. De exacte balans en de perfecte balans is de Essnova Carbon 3.1. Het blad bevat eXoskeleton-technologie, een koolstofvezelversterking in het hart van het blad die voor een grote stijfheid zorgt. De Spin Blade...

€139,95
Meer info
adidas

ADIDAS VORTOM SOFT LITE RED, NIEUWE ADIDAS 2021 COLLECTIE!Het ADIDAS Vortom Soft Lite Red padelracket is geweldig voor spelers met een gevorderd tot professioneel niveau. Het heeft een ronde vorm en een gemiddelde balans.Bovendien heeft het ontwerp een schuurpapiereffect met een ruwe afwerking,...

€109,00
Meer info
adidas

Dit spectaculaire Adidas X-Treme LTD racket voor zowel Heren als Dames in Zwart en Wit heeft een geweldige sweetspot, controle en bal output. Het uitstekende ontwerp en de afwerking zullen u niet onverschillig laten. Ook een ruw oppervlak voor meer baleffect bij het slaan is aanwezig op het blad....

€99,00
Meer info
adidas

Match Light 3.1GAME, SET EN MATCH LIGHT 3.1De Match Light 3.1 is een racket dat je alles geeft wat je nodig hebt om je padelervaring op de beste manier te beginnen. Geniet van de combinatie van een breed impactgebied en EVA SOFT PERFORMANCE-rubber met lage dichtheid voor een comfortabele en...

€78,20
Meer info
adidas

De Adidas Drive Light 3.1 is je perfecte bondgenoot om te beginnen met padel om vervolgens met grote sprongen vooruit te gaan. Met een zeer groot slagoppervlak zal de Drive Light 3.1 je helpen al je hits te landen. Het EVA Soft Performance-rubber met een lage dichtheid zorgt ervoor dat je met...

€72,00
Meer info
adidas

ADIDAS MATCH LTD GREEN 2021Zet je eerste stappen op het veld met dit adidas Match LTd padelracket, ontworpen voor spelers die beginnen met padel, maar het is ook geweldig voor spelers met een gemiddeld niveau.Gebouwd in diamantvorm en een medium balans die zorgt voor extra kracht zonder in te...

€54,95
Meer info
adidas

De Adidas Drive 3.1 is je perfecte bondgenoot om te beginnen met padel om vervolgens met grote sprongen vooruit te gaan. Met een zeer groot slagoppervlak zal de Drive 3.1 je helpen al je hits te landen. Het EVA Soft Performance-rubber met een lage dichtheid zorgt ervoor dat je met weinig...

€71,00
Meer info
adidas

Het Adidas Training CTRL padelracket met het échte Adidas logo is een racket van 365-370gram met een even balance en soft foam, geeft alle mogelijkheden om heerlijk te spelen. Bovendien heeft de Training CTRL, net zoals de RX10, ook nog een ronde bladvorm waardoor het racket een grote sweetspot...

€64,95
Meer info
adidas

Als je ambitieus bent en wilt weten hoe ver je kunt gaan, als je het leuk vindt om uitdagingen aan te gaan en ze te overwinnen, dan hebben wij wat je zoekt. De Essnova Carbon CTRL 3.1 is een high-performance racket om alle uitdagingen aan te gaan. Dankzij het 3K Carbon oppervlak voel je een...

€134,99
Meer info
adidas

Adidas Vulcano Light is geschikt voor een brede groep spelers, die op zoek zijn naar een wat lichter padelracket Het blad van het rackets is uitgerust met Spin-Blade technologie. Deze technologie zorgt voor extra reliëf op het racketblad waardoor je meer effect aan de bal kan geven. Verder heeft...

€74,95
Meer info

Een topkwaliteit materiaal

Daar waar de low budget rackets nog wel eens van gewoon metaal of aluminium worden gemaakt is er bij de rackets van Adidas altijd sprake van rackets die van glas fiber zijn gemaakt. De rackets hebben daardoor meer stevigheid waardoor ze een langere poos meegaan.

Doordat er geen metaal wordt gebruikt in het racket is de kans op vervormen of krom trekken door te wild spelen eigenlijk nihil geworden. Je zal dan ook niet snel je racket hoeven te vervangen doordat je het letterlijk krom hebt geslagen.

Innovatie bij de rackets

De rackets van Adidas zijn gemaakt van fiber waardoor ze heel licht zijn. Daarnaast gaat het om rackets die gemaakt zijn met een EVA kern in het midden. Daardoor zijn de rackets relatief soepel en geven ze een goede slagkracht mee.

De sweetspot van de rackets is bovendien doorgaans gemaakt van carbon waardoor ze extra stevigheid op dit gedeelte krijgen. Adidas innoveert bij de rackets extra waardoor ze ook professioneel vaak gebruikt worden.

Dit kan onder andere doordat er een aparte structuur zit op het slaggedeelte. Dit is niet, zoals bij standaard en goedkope merken, gemaakt van glad materiaal, maar van materiaal met een bepaalde vorm erin. De rackets van de nieuwste generaties hebben een achthoekige vorm in het materiaal zitten waardoor je meer spin effect kan meegeven aan de bal.

Op die manier kan je als gevorderde speler meer effect geven aan de bal waardoor je een betere partner bent bij wedstrijden en toernooien.

Altijd een goede bescherming

Bij veel low budget rackets is de kans groot dat je zelf een bescherming moet verzorgen wanneer jij je racket mee neemt naar een sport evenement toe. Koop je een racket wat van Adidas is dan zal er doorgaans al een beschermhoes bij zitten.

Op deze manier heb je dus een racket wat je ook los kan meenemen zonder dat je met een sporttas hoeft te gaan sjouwen. Door de goede bescherming zal je racket vele jaren extra meegaan. Een racket van Adidas is altijd wat kostbaarder maar door de langere levensduur heb je er optimaal plezier van.

Daarnaast heeft een racket van Adidas een fabrieksgarantie van een jaar. Zo speel je met jouw padel racket met het vertrouwen dat je een stuk kwaliteit in handen hebt. Kwaliteit, bescherming en duurzaamheid zijn dan ook de woorden die racket van Adidas het beste beschermen.

Beste padelrackets van Adidas: onze 3 favorieten

Adidas Drive Light 3.1 (Round) - 2022 padel racket

Adidas Drive Light 3.1 Round – 2022 padel racket

Eigenschappen:
Beschikbaar in 1 kleur
Uitstekende slagkracht en controle
Bladvorm: Rond
Richtprijs: €75,99
Bekijk de Adidas Drive Light


Het gaat hier om een racket wat gelijk opvalt vanwege het mooie maar ook speelse uiterlijk. Het racket is er in een aantal flitsende kleurstellingen waarbij roze, groen en zwart de hoofdrol spelen. Het racket is zo gemaakt dat het gelijk opvalt tussen alle andere rackets van je medespelers en tegenstanders.

Wat verder opvalt aan dit racket is dat iedereen er geweldige resultaten mee behaalt. Het racket is gemaakt van lichtgewicht glasfiber en heeft een kern met EVA vulling. Het gaat om een EVA vulling met een soft performance materiaal.

Door deze kern in het materiaal wordt aan alle slagen die je geeft wat extra kracht meegegeven. Het zorgt ervoor dat ook spelers met een wat minder krachtige slag dus alsnog goed de bal kunnen slaan. De tegenpartij zal met een gelijkwaardig racket moeten spelen wil je partij kunnen bieden aan deze krachtpatser.

Het gaat om de nieuwste generatie rackets dus het is optimaal geïnnoveerd. Dit racket is geschikt voor gevorderde spelers en voor pro’s. Het racket is geschikt voor volwassenen en voor oudere kinderen wanneer je kijkt naar de afmeting van het racket en naar het gewicht ervan.

Dit Drive Light systeem is geschikt voor spelers met veel en weinig spier- en slagkracht. Daardoor is het eigenlijk een racket wat voor iedereen bestemd is.

Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede slagkracht
eigenlijk moeten alle medespelers zo’n racket hebben
Adidas Match LTD Green Padel Racket

Adidas Match LTD Green Padel Racket

Eigenschappen:
Beschikbaar in 1 kleur
Uitstekende slagkracht en controle
Bladvorm: Diamant
Richtprijs: €64,95
Bekijk de Adidas Match LTD

Dit is een duidelijk voorbeeld van een Adidas racket wat gemaakt is voor beginners en voor mensen die net wat meer gevorderd zijn. Het gaat om een racket uit de wat lagere prijsklasse, met een prijskaartje van 64 euro. Het racket is zo gemaakt dat het een behoorlijke extra slagkracht meegeeft aan het spel.

Goed om te bedenken is dat dit racket een diamantvorm slaggedeelte heeft. Daardoor zijn de mogelijkheden iets meer beperkt dan bij een rond slaggedeelte. De kern van het slaggedeelte is gemaakt van extra zacht EVA materiaal waardoor de slagen steviger doorkomen dan bij een racket wat een standaard EVA kern heeft. Goed om te bedenken dat dit racket een lichtgewicht racket is.

Je krijgt er geen polsbandje bij waardoor je het goed stevig vast zult moeten houden. Al met al een zeer handig Adidas padel racket voor beginnende spelers.

Uitstekende prijskwaliteit-verhouding
Zowel voor beginners als gevorderde spelers
Speel je met een diamantvormig en een rond slagdeel dan moet je aanpassen tijdens het spel.
Adidas AdiPower CTRL 3.1 (Round) - 2022 padel racket

Adidas AdiPower CTRL 3.1 (Round)

Eigenschappen:
Beschikbaar in 1 kleur
Premium padelracket voor gevorderden
Bladvorm: Rond
Richtprijs: €285,95
Bekijk de Adidas AdiPower CTRL 3.1

Hier gaat het om het meest geavanceerde racket van Adidas. Het racket heeft een prijskaartje van bijna 285 euro en daarmee wordt het dan ook gespeeld door de meer geoefende en pro spelers. Het is een racket met heel specifieke eigenschappen waardoor het speciaal voor de pro is ontwikkeld.

Dit racket gebruik je dan ook wanneer je aan toernooien gaat deelnemen. Het is zaak dat je al een slagtechniek hebt ontwikkeld want je slagen zullen worden versterkt door dit racket. Het racket heeft een ruw oppervlak waardoor je de ballen meer spin kan meegeven. Daarnaast heb je net wat meer grip bij je slagen waardoor je met een beter resultaat speelt.

Het frame is van carbon en op het blad tref je gealumiseerd carbon. Verder zit er een rib in het midden van het racket waardoor het racket veel meer kracht heeft. De kern van het blad is van EVA high memory materiaal waardoor slagen worden versterkt.

Het racket is voorzien van een smart holes curve systeem waardoor je met betere spins slaat.

Ijzersterk racket
Bijzonder duurzaam
Zeer goed speelresultaat
Stevig prijskaartje

Recente aanbiedingen
MobileMobile

Wellicht ook interessant om te lezen..

21 juni 2022
Wat zijn de beste padelrackets onder 100 euro?

Wanneer je net gaat beginnen met padel schaf je doorgaans niet gelijk het duurste racket aan. Je koopt een racket ...

Lees verder >
21 juni 2022
Review: Adidas Elevation Tour padelracket

Bij padel spelen gaat het erom dat je een racket hebt waarmee je soepel kan spelen. De sport wordt gespeeld ...

Lees verder >
14 juni 2022
WPT: wat is de World Padel Tour?

Net als bij iedere sport, is er ook bij het padel een groot toernooi. Waar er bij de meeste populaire ...

Lees verder >
© 2022 Padelfans.nl

crossmenu
Copy link
Powered by Social Snap