Review: Adidas Elevation Tour padelracket

21 juni 2022
Auteur: Tim

Onlangs is de nieuwe Adidas Elevation Tour op de markt verschenen. Dit toegankelijke racket van Adidas blinkt uit in speelgemak. Dit komt onder meer door het feit dat de Elevation Tour vervaardigd is van uiterst licht materiaal. Waar veel rackets gemaakt zijn van metaal, is dit racket gemaakt van vezelglas (100 procent).

Het uitvoeren van slagen die opwaarts zijn is nog nooit zo makkelijk geweest! De racket ligt makkelijk in de hand. Dit komt mede door de EVA soft performance. Er kan alvast geconcludeerd worden dat de Elevation Tour geschikt is voor zeer uiteenlopende soorten spelers. Het maakt bij dit racket niet uit hoe hard je tegen de bal wilt slaan. De Elevation Tour staat zijn mannetje.

Adidas Elevation Tour padelracket

Adidas Elevation Tour padelracket

Eigenschappen:
Beschikbaar in zwart/wit
Geschikt voor beginners en gevorderden
Bladvorm: Rond
Richtprijs: €119,99
Bekijk de Adidas Elevation Tour

Toegankelijkheid staat hoog in het vaandel

De Elevation Tour is een bijzonder toegankelijk racket. Maar ook professionele spelers zullen genieten van de nieuwe racket van Adidas. Er is een carbonbevestiging toegevoegd. Dit zorgt voor de juiste combinatie van kracht enerzijds, en balans anderzijds. En wat dacht je van het standaard bijgeleverde polsbandje? Dit racket raak je nooit kwijt!

Achthoekige structuur

Voorts wordt de Elevation Tour gekenmerkt door de innovatieve achthoekige structuur. Een paradepaardje van Adidas. Jouw slagen hebben meer spin dan ooit tevoren. Dit is met name voor beginnende spelers een groot voordeel, want het is relatief makkelijker om je slagen effect te geven. Zo win je elke wedstrijd.

De Elevation Tour kan beginners worden aangeraden dankzij dit soort simpele, maar doeltreffende ingrepen. Het gatenpatroon van de Elevation Tour is lineair. Adidas heeft met dit racket dan ook een uiterst duurzaam racket vervaardigd. Je zult dit racket niet snel kapot spelen.

Zit er een hoes bij?

Uiteraard wordt er standaard een hoes geleverd bij de Adidas Elevation Tour. Dit zorgt ervoor dat het nog nooit zo makkelijk is geweest om een racket te vervoeren. Met name voor spelers die veel wedstrijden spelen is dit erg handig.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het racket kapot gaat terwijl je in een volgeladen auto zit. Het gewicht van het racket is om en nabij 0,3 kilogram. Als je op zoek bent naar een licht racket met een goede kwaliteit, hoef je dus niet verder te zoeken. Helaas is het racket minder geschikt voor kleine kinderen.

Beschikbaar bij deze verkopers

Meenemen naar een wedstrijd

Dit racket meenemen naar een wedstrijd doe je gemakkelijk zonder dat er een kans is dat het racket vervormt. Er zit een hoes bij geleverd waardoor het racket niet kan beschadigen tijdens het vervoer.

Het Adidas Elevation Tour padelracket is een zeer licht racket met zijn 0,3 kilogram. Daarmee is het een racket dat een licht gewicht combineert met kwaliteit.

Voor- en nadelen

Licht materiaal
Duurzaam
Goed spineffect aan de bal
Minder geschikt voor kleinere kinderen

Iets voor jou?

Padelrackets zijn niet meer weg te denken uit de sport. Geldt dit ook voor de Adidas Elevation Tour? De toekomst zal het wijzen. Het racket is in ieder geval een kleurrijke toevoeging aan het assortiment van padelrackets.

Dankzij de achthoekige structuur hebben slagen relatief veel spin. Bovendien is het racket zeer toegankelijk. Helaas is de Adidas Elevation Tour minder geschikt voor kinderen. Dit moet je niet over het hoofd zien.

Al met al kan de Adidas Elevation Tour absoluut worden aangeraden aan zowel beginnende als gevorderde spelers met een hart voor de sport. Het racket is duidelijk gemaakt door liefhebbers van de sport.

Recente aanbiedingen
MobileMobile

Wellicht ook interessant om te lezen..

6 april 2023
Padel 1 tegen 1 spelen: hoe doe je dat?

Ben je klaar om jezelf uit te dagen en een-op-een te spelen in padel? Als je al bekend bent met ...

Lees verder >
17 maart 2023
Beste roze padelrackets: welke zijn een must-have voor vrouwelijke spelers?

Ben jij als vrouwelijke padelliefhebber op zoek naar een nieuwe padelracket? En ben je ook nog eens fan van de ...

Lees verder >
27 december 2022
Padel en voeding: wat moet je eten voor en na een padelwedstrijd?

Padel is een intensief en uitdagend spel dat veel van je lichaam vraagt. Het is daarom belangrijk om goed te ...

Lees verder >
© 2022 Padelfans.nl

crossmenu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap